TRANSLATE

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Translate

4 Eylül 2013 Çarşamba

Royal Adam & Eve Hotel

          Kayı Gruop’a ait Türkiye’nin en çok sevilen ve bilinen oteli Adam Eve Hotel hakkında bir yazı yazalım istedik. Adam Eve Hotel genel yapısı olarak Türkiye otelcilik mantalitesine derin bir iz bırakmış otellerdendir. Modern yapıyı “Aşk” kavramıyla birleştiren otel “Balayı” çiftleri için eşsiz bir otel sunmuş. Yapı olarak romantik tatil isteyenlerin her ihtiyaçını düşünen otel aktivite çeşitliliği sayesinde sizi mest edebilir.


tatilcirehberi.blogspot.com
Royal Adam & Eve Hotel


          Otel baştan aşağı aynalarla kaplı, o kadar çok ayna var ki kendinizi aynalar cennetinde hissedebilirsiniz. Küçük bir kasaba gibi Adam ve Eve tatiliniz sırasında otelde kalacağınız her zaman diliminde dışarı çıkma isteğiniz hiç bir zaman olmayacaktır. Tüm ihtiyaçlarınızı otel içerisinde rahatlıkla giderebiliyorsunuz. Otel içerisinde orta ölçekli bir AVM bile var diyebiliriz.

Oda düzeni ise tek kelime ile mükemmel. Fazlasıyla geniş ve kullanışlı. Ailelerin de rahatlıkla kalabileceği odalarda çiftler için her şey düşünülmüş. Fakat otel genel yapısıyla ailelerin rahat bir tatil yapmasına el vermiyor.  Oda ışıklarında ise 8 çeşit renk düzeni var. (5 numaralı ışığı mutlaka denemelisiniz :) )


          Aydınlık ve fütürist bir dekora sahip olan Adam & Eve, Akdeniz sahilinde odalar ve ihtiyacınız olan her şeyi bulabileceğiniz villalar ile faaliyet göstermektedir. Tesiste ücretsiz Wi-Fi, kapsamlı bir spa ve çok büyük bir açık yüzme havuzu bulunmaktadır.

Tüm konaklama birimleri ayna kaplı duvarlar ve tavandan tabana pencereler ile dekore edilmiştir. Beyaz modern mobilyalar ve bahçe veya deniz manzaralı bir balkon da mevcuttur. Birimlerin hepsinde spa küveti içeren bir banyo ve duvara monte geniş ekran TV yer alır.

Tesisteki 9 farklı restoranda, Japon ve geleneksel Türk yemeklerinin de dahil olduğu çok sayıda yiyecek seçeneklerini deneyebilirsiniz. Hatta karanlıkta yemek yeme deneyimi sunan karanlık bir restoran da hizmetinizdedir.

Eden Spa'da bir masaj salonu, geleneksel bir hamam ve bir solaryum vardır. Konuklar tam donanımlı spor salonunda egzersiz yapabilir veya tenis, dalış ve rüzgar sörfü gibi aktivitelerin keyfini çıkarabilir.

Royal Adam & Eve, hareketli Belek kasabasına 2 km uzaklıktadır. Konserler ve canlı performansların gerçekleştirildiği Aspendos Amfitiyatrosu ise arabayla yalnızca 30 dakikalık mesafededir. Otelin özel otoparkı ücretsizdir.

    
    Web Sitesi:   http://www.royaladamevehotel.com/


    İletişim Bilgileri
    
          Adres: Iskele Mevkii Belek Serik, 7500 Belek
          Telefon:(0242) 710 1400


tatilcirehberi.blogspot.com
Royal Adam & Eve Hotel

tatilcirehberi.blogspot.com
Royal Adam & Eve Hotel



tatilcirehberi.blogspot.com
Royal Adam & Eve Hotel

tatilcirehberi.blogspot.com
Royal Adam & Eve Hotel

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder